Menu Rubinowe – 200 zł osoba

Menu Weselne

KRYSZTAŁOWE

Aperitif

Wino musujące z cząstkami świeżej truskawki

Zupa

Rosół z kaczki z pieczonymi pierożkami

 

Główne danie

Policzki wołowe duszone w czerwonym winie podane z babką ziemniaczana i surówką wiosenną

 

Danie dla dzieci

Fileciki z indyka podane z frytkami i surówką z marchewki

 

Deser

 

Bufet wybornych ciast z mazurskiej cukierni

Jabłko prażone z cynamonem i kruszonką

Wiśnie po parysku w imbirze

 

Przekąski zimne

 

1. Śledź na pieczonym ziemniaku z kremem fraische

2. Filet z miruny podany na plackach z cukinii

3. Plater zimnych rozmaitości

-aromatyczny schab

-ziołowa szynka Podkomorzego

-karczek pieczony

-boczek marynowany

4. Domowe pasztety

5. Ozorki w sosie chrzanowym

6. Tortilla z kurczakiem

7. Tatar wołowy z dodatkami

8. Sałatka z buraczkami, brzoskwinią i serem camembert

9. Sałatka z wędzonym pstrągiem

 

Dodatki

pieczywo, świeży pomidor i ogórek

 

Gorąca potrawa 

Serwis rosyjski/ wszystko jest wstawione w stół na platerach/

Zrazy wieprzowe w sosie własnym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej

Eskalopki drobiowe z ryżem i surówką z marchewki

Gorąca potrawa 

Serwis rosyjski/ wszystko jest wstawione w stół na platerach/

Rolada z kurczaka z serem korycińskim i pieczoną gruszką z gotowanymi ziemniakami i sałatką ze świeżych warzyw z sosem vinegrette

Wieprzowina stir fry z opiekanymi ziemniakami

Oczepiny/Tort

Ku pokrzepieniu ciała i ducha

Forszmark Dragomirowski

Napoje

– gorące / kawa i herbata /

– zimne / woda, soki, napoje gazowane /

Cena 200 zł osoba

Stół wiejski 2000 zł

 

 

Indywidualny cennik usług dodatkowych

 

 

Pokrowce na krzesła 5zł/sztuka